3rd street promenade

Hejhejhej! Nu har det vart lite tråkiga inlägg det senaste, har inte varit så bloggsugen. Vi kom precis hem från att ha spenderat en heldag på 3rd street promenade! Som jag nämnt innan så ÄLSKAR jag den gatan, så himla mysig. Och gissa vart vi åt?... Jajemen, Barney´s såklart! Jag fick med mig en ryggsäck hem, orkar inte ta kort på den, hatar ryggsäckar, men jag måste verkligen ha en till måndagarna och onsdagarna i skolan eftersom jag har så sjukt mycket packning! Kommer bli skev om jag går med mina andra väskor… Vi gick ju självklart och köpte oss en Froozen youghurt på Youghurtland innan vi åkte hem och Fanny köpte minipankakor som ni kan se på bilden nedan, jättesöta och även goda! 

Idag har det verkligen varit huuuur varmt som helst, 93 Fahrenheit tror jag det var… det blir tydligen varmare och varmare nu och även på kvällarna är det varmt, så grymt skönt!

Just det, det har varit lite panik här borta… jag har inte nämnt det på bloggen innan, men en av våra roomies ska flytta ut på grund av lite olika anledningar, så vi har försökt att hitta en ny och nu har vi äntligen fått in en till tjej i hemmet! Jasmin heter hon och är 21 år, som Linnea! 


Barney´s supergoda sallad! OMA´s minipannkakor
 Youghurtland
Jasmine & någon känd youtubekille, haha har ingen aning vem han är! 
Klänning~Urban Outfitters
 
Kalifornien | | Kommentera |

Skype

Vilken tur att skype existerar alltså...Kumayl tjatade verkligen på att få vara med i min blogg, så here u go! 
 
Så underbart att äntligen få sova ut, vi går ju i princip upp tidigt varje dag... måndagar & onsdagar går jag upp kvart i 6 och på tisdagar & torsdagar har jag sovmorgon ända till kvart över 7, weeeho! Men idag har jag sovit till 11, så nu är jag utvilad och redo inför helg. Idag tror jag vi ska ligga vid poolen och bara ta det lugnt, sen kanske ta oss ner mot 3rd street promenade och vara där en stund, kanske äta lite lunch, sen mot kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, vi får väl se! 
Kalifornien | | Kommentera |

ARG

Jag och fanny sitter just nu hur besvikna som helst! Vi har varit nervösa hela dagen för den här tryouten till coedlaget... Vi har tränat sedan 19.00 tills nu! Kört massa volter och byggt med både tjej och coedlaget... I slutet ställer coachen upp oss och skickar ut de som inte kom med i laget... Jag och fanny kom med, bara det att hon hade missat att nämna en liten detalj... Att vi va där för att söka till tjejlaget och inte coed, så när vi fråga om vi kunde få söka dit istället svarar hon "oooh honey, the team is already full" så jag och fanny säger "okey, then we'll pass"! Så vi har alltså vart där helt i onödan... Det fanns inte ens plats i coed!! Sååå arg är jag nu! :(((( så ingen cheerleading för oss. Tänker dessutom droppa cheerkursen eftersom jag inte behöver den och vill inte gå i tjejlaget... Fy detta kändes inte alls roligt.

Kalifornien | | 3 kommentarer |
Upp