Hej bloggen!

 
Wiii, så kul att få post! Tack pappi! Swebars kan jag aldrig få för mycket av... saknar dig jättemycket! 
 
Som ni vet hinner jag inte blogga under måndagarna och onsdagarna... men i alla fall, igår så fick jag ju vara med på "track field teamets" träning, alltså löparlaget... Jag trodde det var igår han sa att jag skulle komma och testa, men tydligen skulle det varit idag. I vilket fall så kom jag dit och de skulle tydligen ha en jättejobbig träning med löpning i bergen osv... men de vill inte skrämma mig första dagen så jag och en tjej från Finland fick springa den lätta rundan på 9 km... lätta? Alltså om 9 km är den lätta rundan, vad fasen är den svåra då? Jag ska testa imorgon igen men jag vet inte om jag orkar lägga så mycket energi på att springa när jag är här i LA... känns som det blir för mycket med 1 mil om dagen och cheerleading på de och sen matcher plus att de tävlar på lördagar i springningen... Nä det blir för mycket tror jag! 
 
Idag när jag kom hem gick jag till gymmet, känns som jag blivit lite mer motiverad igen, känns skönt! Haha dessutom var det en kille i vårat komplex som frågade om jag kunde hjälpa honom med träningen, så körde med honom här om dagen, eller jag kanske redan har berättat detta? aja i alla fall han sa i alla fall att han hade jättemycket träningsverk, så det är ju bra! Sen kom en annan kille fram till mig och sa att han hade hört av den andra killen jag tränade med att jag hade kört ett jättebra pass med honom och att han vill att jag ska köra med honom med hahaha dör... kanske ska börja ta betalt hehe! 
 
Asså nu är jag så hungrig men vill verkligen INTE ställa mig och laga mat, asså de är kaos i vårat kök, ingen plockar undan efter sig!!! (jag är så himla pedantisk av mig när det gäller att ha det fint i hemmet också... så nu har jag liteeee panik...) Här ska ni få se hur de ser ut !!!
  
 
Sååå hemtrevligt ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 
Kalifornien | |
#1 - - Pappa:

Coolt att du får hjälpa andra med träningen!
:)

Upp