That´s Vegas!

Alltså 45 grader och stekande sol är inte att leka med... Gick precis upp till hotellrummet för klarar inte av att ligga där nere i solen, blir alldeles dåsig i huvudet! Har aldrig druckit så mycket vatten som jag dricker här. Ska snart gå in och ta mig en go och KALL dusch för en gång skull, men först tänkte jag berätta lite hur det är här i Las Vegas. Först och främst, alla tjejer är i princip plastikopererade, okej kanske inte alla men väldigt många, det är allt från bröst till näsa, vissa ser inte riktigt kloka ut... gamla tanter med läppar som jag vet inte vad, kinder som står rakt ut för de är fyllda med botox, brösten uppe vid hakan och skyhöga klackar! Sen får vi inte glömma alla unga tjejer som även de har botox från topp till tå och går med sina något äldre män!
   Dag som natt sitter det män som spelar bort sina pengar på Casinot, förstår verkligen inte vad som kan vara så kul att sitta där och spela ensam med ett glas vin eller en drink av finaste slag i handen, det måste vara hur ensamt och tråkigt som helst, gå ut och sola istället, eller de förstås om man inte vinner!
   Det jag älskar här är värmen såklart, även om den är jobbig ibland, men hellre varmt än kallt faktiskt. Något jag inte tycker om här till viss del är att allt handlar om de ska serva sina gäster så himla mycket, de ska vika handukar åt en, hämta mat och drinkar till sittplatserna, öppna dörren för en, se till att vi inte trillar i trappan "watch your steps, miss" , eller som till exempel nu när jag och Fanny går i korridoren på väg till hotellrummet så står en man som jobbar här och frågar om allt är bra med oss sedan väntar han in till väggen (även om det finns hur mycket utrymme som helst), tills vi gått förbi, som om vi var två prinsessor, innan han själv går förbi, jag tycker de är så ondödiga saker. De får mig att känna mig så dålig som person som om de tror att jag ser ner på dem... vilket jag naturligtvis inte gör! Never mind, så älskar jag staden det är så mycket liv och rörelse hela tiden och maten är hur god som helst, folk är sociala och trevliga. Jag älskar även att alla är så uppklädda hela tiden, då får man själv chansen att klä upp sig, sminka sig osv.
   I den här staden spenderas verkligen pengar, shit asså, när vi var på restaurang i förrgår, på STK, så såg jag att det fanns ett vin som kostade över 11 000 DOLLAR på menyn, alltså vem köper ett sådant dyrt vin, så gott är det väl ändå inte, det måste ju vara endast för att visa att man har cash! Vissa har de nog överdrivet bra! 
   Ett måste när man är här är att gå på en show, vi gick ju som ni vet på Michael Jackson ONE, som btw var hur bra som helst. Men vilken show som helst, man måste bara se någon! Sen så måste man ju såklart gå ut om man är 21, to bad for us, menmen, som sagt så är inte detta sista gången jag är här! 
 
Ååh börjar typ redan få ångest att jag bara ska stanna här i USA i ett år, knappt det... alla amerikaner är så himla sköna och lättsamma att prata med! Hemma i sverige är det inte samma sak! Dock tror jag att en del amerikanare är mytomaner asså! Haha han vi pratade med i Taxin skröt om sitt jobb i militären och hur mycket pengar han hade, hur bra Michael Jackson showen var och hur lik han som spelade Michael Jackson var den riktiga, öööh det var inte ens någon som spelade MJ i showen... sen en kille som bor på vårat komplex går runt vid poolen till alla tjejer och skryter om hur han förmodligen ska spela Christian Grey i filmen fifthy shades of grey, aa jo men visst! haha! Säger inte att alla är sådana men många i alla fall, dessutom har jag hört från andra att väldigt många amerikanare ljuger om deras liv men är dessutom lätta att lura i vad som helst haha! 
 
Haha gud vad jag är tråkig ni orkar säkert inte ens läsa detta, men blev lite blogg sugen så ni får stå ut! här får ni en bild från våra underbara dag vid poolen i alla fall!
 
 
Kalifornien | |
Upp