Broadway Gymnastics

Idag har vart en väldigt skön dag, jag åkte till skolan vid 8 tiden och kom hem vid 12. Hade endast Marketing kursen idag, även den var jätterolig och en grym lärare! Kurser utgår från de fyra P:na dvs. Price, Product, Place and Promotion, vilket var precis vad jag hade i tanke, så det ska bli kul! 
 
Jag kom precis hem från Broadway Gymnastics hallen som ligger nära Marina del Rey och man kan ju säga det var en bit att åka alltså! Men som tur var kom coachen och hämtade upp mig och titti vid the Grove, sen tog det en timme att komma till hallen med bil! åh herregud vad han tjöta, jag satt och nicka och sa "oh okey" hela tiden, förstod inte alls vad han sa haha! Men tillslut kom vi fram och jag fick mig en liten rundtur i hallen, den var grymt stor och hade alla möjliga redskap, hade så velat gå dit och köra volter, men jag tror nog att det är lite för långt att åka... har inte bestämt mig riktigt än! Jag hade hoppats att få testa lite tumbling idag, men det fick jag inte för deras killar hade träning, så det var ju lite tråkigt när jag åkt i en timme för att endast se hallen! Aja coachen var i alla fall väldigt snäll och bjöd mig och Titti på en wrap var, så den ska jag ha till min suuuuuperlånga dag imorgon! Nu är vi äntligen hemma och jag ska faktiskt gå och lägga mig, för jag är helt död! 
 
Lite bilder på hallen:
 
Här är lite fler bilder från igår:
 

ready for cheerpractice!
Fanny var lika glad även om hon spenderat 100 år på sjukhuset! 
 
Haha jag och Titti såg en som liknade en kompis sjuukt mycket, vi trodde det var han så vi var bara tvungna att gå fram och ta kort! haha!
Kalifornien | |
#1 - - Emma:

Hej Jennifer!
Du verkar leva ett toppen liv i L.A (Avis ;))
Du har så himla fin och vältränad kropp! Får jag fråga hur lång du är och vad du väger? Skulle du inte snälls kunna skriva ett inlägg om kost och träning :)? Hur och vad du äter och hur ofta du tränar :) Gärna vad du föredrar och träna och vad du anser ger bäst resultat. Gärna frukost, middags och mellanmålsförslag. Påverkar dagens skönhetsideal dig mycket och tänker du mycket på vad du äter? Ja det blev en hel del frågor ser jag, haha ;) Hoppas att du har lust att svara på dom :) Härlig blogg Föresten!

Kramar

Upp