First day at school & I lööööv it!

Ojoj vart ska jag börja! Det är en hel del att ta in... Jag kan ju börja med att berätta att jag faktiskt kom hem för ganska exakt tio minuter sedan, dvs. 23.11! Jag har alltså varit i skolan från 8 på morgonen till 10 på kvällen...
 
Okej, dagen började med Introduction to sport psychology och den kursen verkar svinrolig! Läraren är helt underbar och vår första uppgift är att skriva en uppsatts om sin "role model". Därefter sprang jag direkt till min engelska lektion (ESL), den var dock inte lika rolig, men jag vill ändå bli bättre på engelska så jag har väl inte riktigt något val där.
 
Innan jag tog lunch hade jag även Photo och jag har verkligen världens roligaste lärare, han är  lång spinkig med sådär rufsigt långt hår och glasögon, hur skön som helst! Han är verkar så passionerad för det han lär ut, så det ska bli roligt att få lära sig! Kursen i sig verkar också grym, så jag hoppas jag kan lära mig ta lite fina bilder...
Redan efter dessa tre lektioner var jag helt död och grymt hungrig! Som tur var behövde jag inte sitta på toaletten ensam och äta min lilla matsäck eftersom titti också hade rast! Fanny däremot fick springa iväg till akuten, eftersom hennes finger är i princip avhackat... stackare!
 
Hahaha asså måste bara berätta så himla pinsamt... jag och titti satt och kollade runt lite, så tänkte vi ju försöka socialisera oss lite med några amerikanare, så Titti tycker att vi ska gå fram till ett gäng basketspelare och jag är lite feg och tveksam "neej, men gud vi kan ju inte bara gå fram", men jo vi går förbi och frågar "Where is the cafeteria?" Och han svarar och pekar vart den är sen frågar han "was that really the question?" och då svarar Titti den j*veln "No actually she (och pekar på mig) wants your number!" sååå pinsamt haha jag bara "nooooo" och gick därifrån! haha ni kanske inte hängde med, men det var riktigt skämmigt! men man ska väl göra bort sig någon gång! 
 
I alla fall sen crasha jag en lektion som jag skrev i förra inlägget att jag skulle göra, vilket var Fitness Lab kursen, den verkar också hur rolig som helst och även läraren där är sjukt skön! Asså gud jag var helt död vid den här tiden och dessutom hade jag världens tyngsta väska, skojar inte! Jag hade systemkameran och massa böcker och träningskläder osv... jag har något ont i axeln nu... 
 
Cheerleading då... jag hade verkligen inte förväntat mig något av den kursen... men gud jag älskar det! På onsdag ska jag och Fanny på tryout för Coed laget! Vi kanske inte kommer in, men ändå kul att försöka! Jag har inte kört cheer sedan jag var 12/13 år, men det var så himla roligt! Jag fick testa en massa saker som jag aldrig har gjort förut! Det jag fick köra kallas för partnerstunt, vet inte riktigt vad de jag körde heter, men Fanny fick lära mig vad det heter "lib", "extension" och "cupie"... det var grymt roligt! Så hoppas verkligen att vi kommer in! Träningen höll i alla fall på från 5.30 till 7.00, sedan så fick jag och Fanny vara med på det riktigta lagets träning som var 08.00-23.00, men vi gick klockan 22..
 
Jag är hur trött som helst nu, så mitt inlägg blir lite flummigt, men ville bara dela med mig av hur min första skoldag såg ut! 
 
 
PUSS & GOD NATT 
Kalifornien | |
#1 - - Alexandra:

Åh Jennifer, det låter verkligen hur underbart som helst. Nästan så att jag blir lite avis och vill gå om skolan med dig där borta!
Fortsätt och skriva och uppdatera oss här hemma!
kram Alexandra

Svar: ja de är de verkligen! hehe, ja det går ju bara att haka på! det ska jag göra! kram
Jennifer Dise

#2 - - Syster:

Är så avis :'(

#3 - - daniela:

låter riktigt bra! kan du berätta lite varför du är där och vilken skola du ska gå i och hur du bestämde dej för det? :)

Upp